TRI MEDALJE ZA PRIGREVČANE NA MITINGU U NOVOM SADU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Na Novogodišnjem mitingu, završnom atletskom takmičenju ove sezone u dvorani, koje je održano 27. decembra 2016. godine u Novom Sadu, atletski klub „Omladinac“ iz Prigrevice je ostvario zapažene rezultate.
Aleksandar Katić je osvojio zlatnu medalju u skoku u dalj, Mirko Cvetković je osvojio srebrnu medalju takođe u skoku u dalj i Branislav Tadić je osvojio srebro u trci na 60m.

Pored osvojenih medalja, mladi prigrevački atletičari su u uzbudljivim trkama u fotofinišu zauzeli još 5 puta četvrto mesto i to Jovana Čović, Nevena Gajić, Dragana Popović, Milana Tadić i Srđan Kovčin. Ako se tome doda i neispravan start Katića u finalnoj trci na 60m zbog kog je bio diskvalifikovan, može se reći da je nedostajalo i malo sreće da se osvoji još koja medalja. Na takmičenju su još učestvovali i Vuk Kovjenić, Branko Radmanović i Milica Vila.

„Ova dva poslednja novogodišnja mitinga su nam došli kao šlag na tortu za završetak jedne uspešne godine. Prezadovoljan sam ostvarenim u ovoj sezoni. Uspeli smo pre svega da zainteresujemo decu da se bave atletikom, a zatim smo i kroz projekte koje smo realizovali uspeli da obezbedimo deci bavljenje bazičnim aktivnostima kao što su atletika i plivanje. Uveren sam da će aktivnosti u našem klubu obezbediti sve benefite koji su potrebni deci za pravilan rast i razvoj. A osvojene medalje na takmičenjima su plod tih naših aktivnosti, i dokaz pravilnog i kvalitetnog rada. Sa istim ambicijama ulazimo u narednu godinu i takmičarsku sezonu.“ – rekao je Bojana Tomašević trener AK Omladinac.

AK OMladinac Prigrevica (4) AK OMladinac Prigrevica (5) AK OMladinac Prigrevica (6) AK OMladinac Prigrevica AK OMladinac Prigrevica (2) AK OMladinac Prigrevica (3)