TIGROVI PROKOCKALI TRI GOLA PREDNOSTI, MONT IZGRADNJA SIGURNA PROTIV PRIGREVČANA

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Malo je onih koji su očekivali ovoliko uzbuđenja u utakmicama prvog kruga zimskog turnira u malom fudbalu, koji se igra u hali OŠ „Žarko Zrenjanin“, a u organizaciji Sportskog saveza opštine Apatin. Da nema izrazitih favorita i da se do bodova može doći isključivo maksimalnim zalaganjem dokazale su utakmice u svim kategorijama.

Sinoć je utakmica između Tigrova i Keš trans/Dina sistem oduševila prisutne, jer je viđeno čak 20 pogodaka uz nekoliko sjajnih poteza igrača u oba tima. Na kraju je rezultat bio nerešen 10:10, a obe ekipe žale što nisu osvojile čitav plen. Ipak, stiče se utisak da su Tigrovi bili bliži pobedi jer su vodili sa 10:7 i bili su nadomak velikog uspeha. Odlična igra viđena je i u preostala dva susreta seniora u kojima su Omladinci pobedili ekipu Restoran Marina sa 6:3.

Ekipa JV 058 Prigrevica je ubrajana u red favorita, ali je sinoć nastupila znatno oslabljena bez Srđana Vukovića i poražena je od Mont izgradnje sa 2:4, pa je pred igračima ovog tima ozbiljan zadatak da do kraja grupne faze pokušaju popraviti utisak.

Rezultati sinoćnjeg programa:

Pioniri: Papir šop – Džimikomerc 4:0, Paksel – Via Produkt 2:1 i Madrid – Česma invest 1:4
Seniori: grupa B Omladinci – Restoran Marina 6:3, Tigrovi – Keš trans/Dina system 10:10 i JV 058 – Mont izgradnja 2:4

Danas se takođe može očekivati mnogo uzbuđenja, jer će do kraja svaki osvojeni bod i postignuti pogodak imati veliki značaj, pošto je stanje na tabelama veoma zakomplikovano, pa su sve ekipe u kombinaciji da prođu u eliminacionu fazu.

Evo raporeda večerašnjih utakmica:

17,00 pioniri Vija Produkt – Madrid
17,40 pioniri Džimikomerc – Paksel
18,20 pioniri Mini picerija WOW – Papir šop
19,00 seniori B Mont izgradnja – Omladinci
19,50 seniori A Kafe bar Uno – Kafe Ekstra/Poljomarket/Restoran Šaran