TOKOM NOĆI OČEKUJE NAS NAOBLAČENJE I PAD TEMPERATURE

APATIN DRUŠTVO VESTI

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne su, uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde mogući pljuskovi s grmljavinom.

Vetar će biti uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 23, najviša od 34 do 38 stepeni. U našem gradu minimalna temperature danas 18 stepeni Celzijusa, maksimalna dnevna 30 stepeni.

 

Ako ste planirali da ovaj dan provedete na nekoj od lokalnih plaza, onda to obavezno i učinite jer nas tokom noći očekuje jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i osetnim padom temperature, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

 

U utorak naoblačenje sa severa i zapada, koje uslovljava kišu, pljuskove, grmljavinu, pad temperature i pojačan severozapadni vetar do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve.

 

U sredu i četvrtak osetno svežije, promenljivo oblačno, mestimično kiša ili pljuskovi sa grmljavinom, u sredu u celoj zemlji, a u četvrtak uglavnom u centralnim i južnim krajevima. Zatim pretežno sunčano, uz postepeni porast temperature.