TEREKVEŠ POBEDNIK TREĆEG TURNIRA U MALOM FUDBALU NA TRAVI

APATIN SPORT VESTI

U Svilojevu je danas odigran treći po redu turnir u malom fudbalu na travi na kojem je učestvovalo osam timova.

Turnir je organizivao FK Terekveš, a otvorio ga je Siniša Egić sekretar kluba, koji je izrazio zahvalnost na podršci opštini Apatin, Sportskom savezu i Kancelariji za mlade, kao i Mesnoj zajednici Svilojevo.– Iz godine u godinu ovaj turnir sve više dobija na kvalitetu, kako u organizacionom tako i igračkom smislu, naglasio je Egić.

Pored dva tima Terekveša, učešće na turniru su uzeli svi klubovi iz apatinske opštine: Bratstvo (Prigrevica), OFK Mladost (Apatin), Partizan (Kupusina), Jedinstvo (Ribarevo), Dinamo (Sonta) kao i Panonija iz Lalića. Igralo se istovremeno na dva mala terena, pa su okupljeni gledaoci imali priliku da uživaju u majstorijama igrača iz pomenutih klubova sa kojima se ravnopravno nosio i tim veterana apatinske Mladosti.
U finalnom meču su se sastali domaći Terekveš i i ekipa Bratstva. Trijumfovali su domaćini rezultatom 3:1 i na taj način osvojili ovaj turnir. Treći je bio kupusinski Partizan. Najbolji strelac turnira je Robika Božić iz Terekveša sa 8 postignutih golova, najbolji golman Bogojević iz Terekveša, a najbolji igrač Popović iz Bratstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *