SVEČANI PRIJEM ZA ŠAMPIONE IZ „MLADOSTI“

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Danas je u zgradi opštine Apatin upriličen doček za fudbalere Mladosti koji su prethodnog vikenda učestvovali i osvoji turnir u Austriji. Apatince je dočekao predsednik opštine Milan Škrbić, kao i sekretar Skupštine opštine Apatin, Marko Đumić.

Mladim fudbalerima obratio se predsednik opštine, Milan Škrbić i poručio im da uvek ostanu u sportu jer se tako izgrađuju jake ličnosti i veliki ljudi. -Ne mogu da vam opišem koliko sam srećan zbog vašeg uspeha jer ste vi u Austriji predstavljali i klub i opštinu i sve građane Apatina. Opština je uvek pomagala sportskim klubovima sa teritorije naše opštine i nastaviće tako i u budućnosti, sve u skladu sa mogućnostima. Ovim uspehom i kolektivnim zalaganjem pokazali ste da ste veliki drugari i veliki ljudi kao što sportisti uvek jesu. Još jednom želim da vam čestitam u ime svih građana opštine Apatin. – izjavio je Škrbić.

Opština je ovoj mladoj  i perspektivnoj generaciji poklonila nove i kvalitetne lopte, a trener Bačić je rekao da je ovo pravi poklon za njih i da će im dobro koristiti u daljim treninzima.

Nakon predsednikovog govora, za govornicu je izašao Slobodan Bačić koji je govorio kao trener ove zlatne generacije Mladosti i iskoristi priliku da se zahvali svima onima koji su učestvovali u ovom projektu.

-Želim da se zahvalim svima onima koji su pomogli naš odlazak na turnir, pre svega tu mislim na upravu kluba na čelu sa Aleksandrom Jovanovićem i Damirom Bajićem i naravno na čelnike opštine Apatin predsednika Milana Skrbića, njegovu zamenicu Dubravku Korać i sekretara skupštine opštine Apatin, Marka Đumića. Veliku zahvalnost dugujemo i našem domaćinu Goranu Bati Baseriću koji je omogućio da se osećamo kao kod kuće i bio velika podrška tokom celog turnira. Naravno roditeljima koji su nam pružali podršku i svima koji su bili uz nas. Hvala i na lepom dočeku koji je organizovana po povratku sa puta. Upoznali ste svoje vršnjake, ostvarili neka nova poznanstva koja su vas obogatila i stvorili prijateljstva za čitav život. Ponosan sam na sve vas i želim vam da nastavite da trenirate i da se ponašate kao što ste to radili tamo. Kao što vam je predsednik rekao da su sportisti veliki ljudi, ja vam od srca želim da to i postanete. – rekao je Bačić.

Podsećanja radi Mladost je na ovom turniru u konkurenciji od 18 ekipa bila najbolja, a o dominaciji govori podatak da su turnir završili bez poraza. Više o ovoj vesti možete pročitati OVDE.