КОНКУРС ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЈАВНИХ РАДОВА

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

Национална служба за запошљавање је и ове године објавила јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова.

Јавни радови се могу спроводити у областима социјалне заштите и хуманитарног рада, одржавања и обнављања јавне инфраструктуре, одржавања и заштите животне средине и природе. Право учешћа на јавним радовима имају органи аутономне покрајине и органи јединица локалне самоуправе, јавне установе и јавна предузећа, привредна друштва, предузетници, задруге и удружења која имају статус правног лица, односно која су уписана у Регистар Агенције за провредне регистре.

На јавним радовима се радно ангажује најмање 5 незапослених лица из категорија радно способних корисника новчане социјалне помоћи, рома, лица без завршене средње школе, лица која траже посао дуже од 18 месеци и особа са инвалидитетом. Приоритет за укључивање у меру имају лица која се први пут ангажују на јавним радовима.

Јавни конкурс је отворен од дана објављивања у средствима јавног информисања, а последњи рок за пријем пријава за учешће на Јавном конкурсу је 10. мај 2021. године. Све информације могу се добити у свакој организационој јединици Националне службе, преко Позивног ценра 0800-300301 или на сајту www.nsz.gov.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.