SVE JE SPREMNO ZA 54. APATINSKE RIBARSKE VEČERI

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Apatin će od četvrtka do nedelje biti domaćin 54. Apatinskih ribarskih večeri. Ovogodišnja manifestacija biće održana od 06.do 9. jula a centralni događaji, koncerti i nastupi domaćih estradnih zvezda i bendova tradicionalno će biti održani na trgu Nikola Tesla.

Prvog dana manifestacije, u četvrtak, 6. jula, koncert će na trgu Nikola Tesla održati “Amadeus bend”, dan kasnije, 7. jula, publiku će zabavljati Dejan Matić. U subotu 8. jula nastupiće Aca Lukas, a ovogodišnje Apatinske ribarske večeri će u nedelju, 09. jula svojim nastupom zatvoriti pop pevačica Mia Borisavljević. Kao i ranijih godina i ovog puta će biti održan moto sususret. Ovogodišnji skup ljubitelja motora koji organizuje Moto klub “Panter” iz Apatina, biće održan 7. i 8. jula na kanalu kod “Bele loze”.

Apatincima i njhovim gostima biće priređen nezaboravan četvorodnevni doživljaj uz atraktivne nastupe domaćih izvođača ali i bogatu ponudu specijaliteta od rečne ribe, čuvenog apatinskog ribljeg paprikaša i pržene bele ribe.

Prema rečima direktora TO Apatin, Danijela Ajduka i ove godine će pored nastupa estradnjaka biti organizovana razna druga dešavanja kao i tradicionala takmičenja u pecanju “Zlatna Ribica”, trka čamaca Apatinaca, takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, bućka i drugo.

Kao i svake godine, tako i ove, u pojedinim ulicama će važiti izmenjem režima saobraćaja, dok će u nekim biti i potpuno obustavljen. Manifestacija će zbog svog održavanja zauzeti prostor u delovima ulica Petefi Šandora ( od raskrsnice Duška Trifunovića i Miloša Obilića do ulice Dimitrija Tucovića), Trg Nikole Tesle (od ulice Petefi Šandora do upravne zgrade Apatinske pivare). Režim saobraćaja za dane manifestacije će biti regulisan privremenom signalizacijom.

53 ribarske 2 53 53 Apatinske ribarske večeri 53 ribarske 52 Apatinske ribarske večeri ,2015 52 Apatinske ribarske večeri ,2015 52 Apatinske ribarske večeri ,2015 52 Apatinske ribarske večeri ,2015 Dženan Lončarević , Apatin, 52 Ribarske Večeri