ACA LUKAS NA 54. APATINSKIM RIBARSKIM VEČERIMA

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI VOJVODINA

Povodom održavanja Apatinskih ribarskih večeri danas je održana konferencija za medije na kojoj je izneto više detalja o
ovoj manifestaciji koja će se održati po 54. put. Uvodnu reč dala je Nika Petrović, zamenica predsednika SO Apatin koje je u svom izlaganju rekla da će se i pored smanjenog budžeta za organizaciju Ribarskih večeri učiniti mnogo kako bi ona opravdala očekivanja posetilaca.

Danije Ajduk, vd direktora Turističke organizacije Apatin je rekao kako je uprkos budžetu koji je u odnosu na prošlu godinu umanjen za dva miliona dinara napravljen kvalitetan program koji će privući dosta gostiju u Apatin. -Uspeli smo da napravimo dobar program, a shodno budžetu smo i dovodili zvezde. Žanr izvođača je dosta sličan, ali je to uslovljeno dostupnošću samih izvođača i njihovim cenama na tržistu, -rekao je Danijel Ajduk.

FONO Danijel Ajduk

Danijel Ajduk

Nemanja Jović, član upravnog odbora TO Apatin je pričao o marketingu kao jednoj od bitnijih stavki za samu promociju ove manifestacije, te da će se mnogo pažnje posvetiti promocijama na društvenim mrežama. -Potrudićemo se da maksimalno ispromovišemo 54. Apatinske ribarske večeri i da u Apatin privučemo što više gostiju iz svih krajeva Vojvodine ali i okolnih zemalja. Već od naredne nedelje ćemo početi sa promocijama i reklamiranjem, a mesec dana je dovoljno dug period da se to uradi kvalitetno.- izjavio je Jović

54. Apatinske ribarske večeri će biti održane od 06. do 09. jula 2017. godine. Tokom četiri dana koliko će trajati manifestacija, Apatinci i njihovi gosti imaće priliku da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu, sportskom i zabavnom programu koji će upotpuniti nastupi poznatih zvezda domaće muzičke scene. I ove godine biće organizovana tradicionala takmičenja u pecanju i kuvanju ribljeg paprikaša, a biće održana trka čamaca Apatinaca, Bućka i drugo.

Ovogodišnje Ribarske večeri počeće u četvrtak, 6. jula, koncertom koji će na trgu Nikole Tesle održati “Amadeus bend”, a dan kasnije, 7. jula, Apatince i njihove goste će zabavljati Dejan Matić. Trećeg dana manifestacije, 8. jula nastupiće Aca Lukas, a ovogodišnje Apatinske ribarske večeri će u nedelju, 09. jula svojim nastupom zatvoritiće Mia Borisavljević. Kao i ranijih godina tokom Ribarskih večeri, i ovog puta će biti održan moto sususret. Ovogodišnji skup ljubitelja motora koji organizuje Moto klub “Panter” iz Apatina, biće održan 7. i 8. jula na kanalu kod “Bele loze”.

Danijel Ajduk, NIka Petrovic, Nemanja Jovic