NA RADOST MALIŠANA SONTA DOBILA NOVO IGRALIŠTE

APATIN DRUŠTVO VESTI

Milana Srdić, koordinator Kancelarije za mlade zajedno sa Davidom Nađom, pomoćnikom predsednika opštine Apatin za manjinska pitanja otvorila je novo dečije igralište u Sonti koje se nalaze pored vrtića pa će mališani imati priliku da češće provode vreme igrajući se i uživajući u detinjstvu. Igralište je opremljno kvalitetnim i modernim mobilijarom, a sredstva su izdvojena iz budžeta opštine i MZ Sonta.

-Bitno mi je da su naši najmlađi sugrađani srećni i oduševljeni igralište. Veoma je sadržajno za dečiju igru, a prilikom odbira opreme tražili smo kvalitetnu opremu koja je prošla ateste i koja je napraveljena od prirodnih materijala. Ostalo je još da se pejzažno uredi igralište, a to ćemo uraditi u narednom periodu kako bi deci stvorili lep ambijent za igru.- rekla je Milana Srdić.

FONO Milana Srdić

Milana Srdic

Sonta, Igraliste u sonti (10) Sonta, Igraliste u sonti (9) Sonta, Igraliste u sonti (8) Sonta, Igraliste u sonti (7) Sonta, Igraliste u sonti (6) Sonta, Igraliste u sonti (1) Sonta, Igraliste u sonti (2) Sonta, Igraliste u sonti (5) Sonta, Igraliste u sonti (4) Sonta, Igraliste u sonti (3)