СВЕ БЛИЖИ ЦИЉУ-КОНЦЕРТ ЗА ГОРДАНУ БЕОКОВИЋ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

У организацији МK ,,Пантер“, синоћ је у ресторану Стари Шаран одржан још један хуманитарни концерт. Средства од донација и продатих пића биће усмерена на лечење наше суграђанке Гордане Беоковић, а која се од опаке болести лечи у иностранству. Kако сазнајемо, прве три терапије које је Гордана примила добро су прошле, а четврта би требало да доведе до излечења.
На концерту, који је окупио велики број Апатинаца, наступили су бендови Доли Бел, Фиш Вајб и Прљави Ромео.

Срето Дејановић, председник МK ,,Пантер“, захвалио се свима који су се одазвали овом концерту, а за Радио Дунав је изјавио да је задовољан како је све протекло, иако је одзив био слабији него прошлог пута.

-Велику захвалност дугујемо ресторану ,,Стари шаран“, бендовима Доли Бел, Фиш Вајб и Прљави Ромео, Зорану Здравковићу, фронтмену бенда ,,Kраљевски апартман“ који је такође издвојио своје време за овај концерт, те се чак и придружио колегама на сцени, и наравно свима који су дошли и донирали средства за лечење наше Гордане, рекао је Дејановић.
Према речима председника МK ,,Пантер“, синоћ је прикупљено око 1.000 евра, али то није довољно да се исплате трошкови четврте терапије.

ЗА ПОСЛЕДЊУ ТЕРАПИЈУ ЈОШ 2500 ЕВРА

Гордана у понедељак, 15. априла, треба да прими терапију. Према мојим сазнањима, потребно је још око 2.500 евра, те бих апеловао на све људе добре воље да, уколико су у могућности, донирају новац за њено лечење, каже Срето Дејановић.
Помозимо Гордани! Упишимо 581 и пошаљимо СМС на 3030. Њој можемо помоћи и уплатом на динарски или девизни рачун.
Више информација сазнајте ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.