СВАКИ ТРЕЋИ ТАТА У СРБИЈИ ДОБИО ПЕРСОНАЛИЗОВАНУ ГАЈБУ ЈЕЛЕН ПИВА

SRBIJA VESTI

У данима када се окупљамо и славимо породичне традиције и обичаје, постоје они који славе нешто посебно. Са жељом да додатно увелича један посебан разлог за славље – рођење детета, Јелен пиво части новопечене тате персонализованом гајбом пива у оквиру кампање Јелен за тате.

Сваки тата који се у тој улози остварио од октобра месеца ове године може да се пријави путем сајта www.jelenzatate.rs за своју персонализовану гајбу која стиже на кућну адресу уз поклон за маме који дарује Нутрино Лаб.

Од почетка кампање сваки трећи новопечени тата у Србији је добио гајбу пива са својим именом, а велики број њих је осетио потребу да се јави и захвали Јелен пиву на јединственом поклону, делећи фотографије свог поклона, које свакодневно пристижу.

Како је у срцу ове кампање искрена жеља да се љубитељима пива додатно увелича тренутак за памћење, представници компаније су се лично ангажовали да доставе гајбе и поклоне за маме и сведоче о позитивним реакцијама новопечених родитеља којима су закуцали на врата – осмеси, гростопримство, срдачност и изненађење брзином доставе су свуда присутни.

У видеу преносимо само делић атмофере приликом испоруке у протеклом период и искрене реакције новопочених родитеља:

https://www.instagram.com/reel/ClyWjH7KHnx/?utm_source=ig_web_copy_link

Путем веб странице www.jelenzatate.rs све тате које су се оствариле у овој улози од 1. октобра до 31. јануара 2023. ће моћи да добију своју персонализовану гајбу Јелен пива тако што ће у пар једноставних корака попунити пријаву.

Славимо за наша добра времена!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *