СУТРА ПРЕДСТАВА ЗА НАЈМЛАЂЕ АПАTИНЦЕ

APATIN KULTURA VESTI

У великој сали апатинског Културног центра сутра, 17. октобра 2020. године од 11 часова ће бити одиграна представа „Симфонија у Ф дуру илити мала лекција против шунда“, ауторски рад Цветина Аничића, дипломираног позоришног уметника.

Премијера представе је изведена 04. децембра 2018. године на фестивалу монодраме за децу у организацији “Змајевих дечијих игара” у Новом Саду и освојила је прво место као најбоља монодрама за децу и мало старије. Овај комад на комичан начин упознаје публику са светским композиторима класичне музике као што су Моцарт, Бах, Бетовен, Вивалди, док је централни лик у представи чувени композитор Доменико Ђузепе Скарлати. Публика кроз ову представу има прилику да се упозна са значајем класичне музике кроз период одрастања, али и како водити борбу против кича и шунда који нас окружује.

Број места је ограничен у складу са препорученим мерама Владе Републике Србије. Улазнице по цени од 150 динара могу се купити на дан представе од 9.30 часова на благајни Културног центра.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *