СУТРА ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ И ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „СЕЋАЊА И ЉУБАВИ“

APATIN KULTURA VESTI

Културни центар Апатин је одлучио да чаролију новогодишње атмосфере ове године употпуни извођењем представе „Новогодишња жеља једног злоћка“, која ће бити одиграна 18. децембра 2021. године у великој сали Дома културе.

Представа је едукативног, интерактивног и забавног карактера, а задовољава све врхунске уметничке захвате намењене деци предшколског и школског узраста, пропагирајући љубав, искреност и пријатељство као најјаче оружје против сваког зла.

Представа ће бити одиграна у два термина, од 10 часова и 12 часова. Цена улазнице износи 150 динара.

У суботу, 18. децембра ће бити организована и промоција књиге под називом „Сећања и љубави“, Александра Токовића.

Познати суботички кантаутор, пореклом из Сомбора, Александар Токовић, представиће се својом књигом „Сећања и љубави” која у себи садржи цртице из живота, песме, али и приче о познатим људима са којима је аутор имао прилику да се сусретне током своје дугогодишње каријере. Гости промоције су вокално-инструментални састав „Вис Веселице” из Суботице, као и Перо Стојанчевић глумац Народног позоришта Сомбор.

Промоција ће бити одржана у малој сали Културног центра Апатин, а почетак је заказан за 18 сати. По завршетку програма биће одржана и презентација и дегустација вина, будући да је Александар Токовић, као витез вина непрестано и у улози ширења културе вина, које му је инспирација у песмама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.