“Storkimes” производи по супер ценама ове недеље у Plus “Cash&Carry” маркету у Кули

VOJVODINA

Стигао је још један петак и донео још једну супер “Plus Cash&Carry” понуду. “Plus Cash&Carry” који се налази у Кули, на главном путу Црвенка – Кула – Врбас, и ове недеље нам је припремио велики број артикала по одличним ценама.

Ове недеље за вас издвајамо “Storkimes” производе: Свињски бут у овонедељној понуди платите само 699,99 динара по килограму, за домаћу суву сланину издвојићете 999,99 динара по килограму, док ћете за килограм димљеног врата у мрежици издвојити 859,99 динара. Не пропустите ни тост нарезак по цени од 429,99 динара по килограму, као ни јунећу кобасицу коју ћете ове недеље платити 359,99 динара по килограму.

Немојте ове недеље да пропустите ни купус по цени од 44,99 динара по килограму, сок “Frutella Cola” од 2 литра за 59,99 динара, бранцин и ораду на леду по цени од 999,99 динара за 1 кг и друге производе по супер ценама.

Подсећамо вас да “Plus Cash&Carry” у Кули нуди изузетне услове и погодности за велику куповину и професионалне купце, као и да на овом месту сваког дана по невероватним ценама можете да купите свеже месо, готова јела, хлеб и пециво, воће и поврће и производе из посластичарнице и рибарнице.

Целу овонедељну понуду погледајте у актуелном лифлету:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *