SPS APATIN- SNS ŠIRI BESMISLENE OPTUŽBE

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Nakon  saopštenja Srpske napredne stranke iz Apatina kojeg smo objavili 06.07.2016 , u kojem se kaže da je prema rezultatima Zavoda za statistiku, najniža  prosečna zarada u Srbij isplaćena u maju u Apatinu , te da je najveći krivac za takav rezultat koalicija okupljena oko SPS-a koja je u prethodnom periodu vodila opštinu Apatin, danas je u našu redakciju stigao demanti Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u kojem se kaže da SNS širi besmislene optužbe.Saopštenje vam prenosimo u celosti.

SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SPS APATIN

Samo pomračeni um može da širi besmislene optužbe

Skandalozno je, bezobrazno i zabrinjavajuće što se SNS Apatin od kada je došla na vlast bavi se papagajskim ponavljanjem priče o osiromašenju građana, koje njihova stranka upropaštava protekle četiri godine. Vaditi iz konteksta podatke Republičkog zavoda za statistiku i optuživati OO SPS da je osiromašio građane može biti samo kreacija pomračenog uma. 

Da bismo zadovoljili formu odgovora, prenećemo deo celokupnog saopštenja građanima, ljubiteljima grafikona i statistike!

Evo odgovora Republičkog zavoda za statistiku: „Pad zarada isplećenih u maju, u odnosu na april 2016. godine, rezultat je pre svega dinamike isplata. Naime, krajem aprila su  zbog uskršnjih i prvomajskih praznika,isplaćene i zarade koje bi inače bile isplaćene početkom maja. Pored toga, u aprilu je bila izvršena isplata bonusa za prvi kvartal 2016. g., što je uticalo na pad zarada isplaćenih u maju.“  

Da ste vi iz SNS zloupotrebili ove podatke kako bi obmanuli javnost i prethodnu vlast, pokazaće će statistički prosek zarada isplaćenih u junu mesecu. A, verovatno ćete tada saopštiti da ste vašom politikom doprineli tom rezultatu”… Sada vi iz SNS-a objasnite gradjanima kojima prodajete maglu o tzv. “uštedama” preko glavnog kuvara iz ekonomske kuhinje zvane “Brčko”, gde su tenderi za Ribarske večeri? 

Program je bio toliko siromašan, pa se pitamo gde su potrošene narodne pare, ako ni jedan ugovor ne možete da obelodanite?!

Koliko ste platili Šabanu Šauliću za otpevanih 11 pesama, pitaju se svi razočarani od severa do juga Pokrajine, a i šire?

Koliko ste platili svim izvođačima, ili je i to pod velom tajne kao ugovor o “Železari”?!

Koliko novca je dato firmi koja vas je reklamirala preko bilborda i kada je raspisan tender za firmu koja će raditi bilborde? Da li je tačno da ste sve dali u ruke samo jednom čoveku?

Pozivamo gradjane, advokate i sve relevantne subjekte da provere vaše laži o 44 % nezaposlenosti! Evo, mi smo proverili, pa neka se svi uvere: Takvi podaci zvanično nigde nisu objavljeni, niti u Zavodu za stitistiku, niti u Zavodu za zapošljavanje.

Građani od OO SNS, koja se ponaša kao opozicija koja maše nekim neutemeljnim tužakanjima, ne mogu da očekuju ništa drugo nego grčeviti pokušaj rušenja ugleda najjače opozicione stranke, koja je dok je vladala ostavila dela i invetsicije od sve koristi za građane.   

Vrlo brzo ćemo  argumentovano pokazati ko ste vi, i zašto su vas na nezakonit način postavili da vladate ovom opštinom, kupujući glasove, ucenjivajući i kidnapovajući ljude.

OO SPS Apatin