СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ АПАТИН ОБЈАВИО ЧЕТИРИ КОНКУРСА

APATIN EKONOMIJA VESTI

Спортски савз општине Апатин је објавио четири конкурса и то: Јавни позив за финансирање посебних програма за потребе и интересе грађана у облсти спорта у општини Апатин из буџета општине Апатин у 2020. години, Конкурс за доделу награде врхунским спортистима са посебним заслугама у општини Апатин, Конкурс за доделу спортске стипендије и Конкурс за помоћ врхунским спортистима са посебним заслугама у општини Апатин.

Јавни позив за финансирање посебних програма за потребе и интересе грађана у облсти спорта у општини Апатин из буџета општине Апатин у 2020. години је намењен спортским организацијама са територије наше Општине које су уписане у одговарајући регистар у складу са законом, а који у току 2020. године нису финансирани из средстава Спортског савеза општине Апатин. У оквиру конкурса биће финансирани пројекти и програми који су у складу са приоритетима програма развоја спорта у општини Апатин и који имају за циљ развој спорта код особа са инвалидитетом и развој и унапређење фудбала у нашој општини. Детаљније информације о конкурсу могу се пронаћи ОВДЕ.

У оквиру конкурса за доделу награде врхунским спортистима са посебним заслугама у општини Апатин прикупљају се предлози за доделу новчаних награда који испуњавају одрђене критеријуме. Детаљније информације о конкурсу могу се пронаћи ОВДЕ.

На конкурс за доделу спортске стипендије могу се јавити кандидати који испуњавају дест услова. Детаљније информације о конкурсу могу се пронаћи ОВДЕ.

На конкурс за помоћ врхунским спортистима са посебним заслугама у општини Апатин могу аплицирати спортисти који испуњавају услове које можете погледати ОВДЕ.

Сви конкурси су отворени до 03. фебруара 2020. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *