СОМБОР- ЗА МЛАДЕ БРАЧНЕ ПАРОВЕ ОСАМ КУЋА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Министарка без портфеља задужена за демографију и популациону политику проф. др Славица Ђукић Дејановић,  у Скупштини града Сомбора уручила уговоре о деодели   бесповратних средстава за куповину осам кућа младим брачним паровима у насељеним местима на територији града Сомбора.Уговоре су добили Дарко и Милана Марјановић, Александар и Виолета Миланко, Марин и Марија Колар, Оливер и Марија Рил, Слободан и Наташа Николић, Дејан и Тамара Торди, Зоран и Ана Зорић и Бранислав и Биљана Мишковић.

– Доделили смо уговоре по пријекту града Сомбора младим брачним паровима. Очекујемо за нјих бољи живот на сеоским имањима, као и о могућностима да се породице прошире.Сомбор је заједно са Суботицом , Апатином и Оџацима апликовао и 70 милиона динара је  опредељено у ова места- рекла је министарка Дејановић.

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је истакла да се локална самоуправа одлучила да аплицира на конкурс популационе политике  подстицаја у сфери становања како би омогућила младим брачним паровима да имају свој дом, и живе од свог рада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.