SOCIJALISTIČKA OMLADINA 14. FEBRUARA ORGANIZUJE NIZ AKTIVNOSTI

APATIN POLITIKA VESTI

Povodom obeležavanja praznika Svetog Trifuna i Svetog Valentina, zaštitnika vinogradara i zaštitnika iskrene ljubavi svih hriščana, Socijalistička omladina opštine Apatin organizovaće u četvrtak, 14. februara, niz aktivnosti.

Nakon već tradicionalnog učešća u akciji dobrovoljnog davanja krvi, koju će organizovati Crveni krst iz Apatina u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Sombora, a čiji je početak zakazan za 9 sati, mladi aktivisti održaće uličnu akciju besplatnog deljenja kuvanog vina pod nazivom „Čaša vina, manje zima“. Za promotivnim štandovima, koji će biti postavljeni ispred zgrade Opštinskog kulturnog centra, građanima će se deliti kuvano vino i promotivni materijal.

Nakon završetka akcije, a u sklopu proslave Dana državnosti, jednog od najbitnijih datuma u političkom, kulturnom i istorijskom kalendaru Republike Srbije, delegacija Socijalističke omladine položiće venac na spomen-obeležje palim borcima. Mladi socijalisti potom će prisustvovati svečanoj akademiji u Velikoj sali Doma kulture.

V. Mašić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.