SNS U APATINU DELI 1000 NAOČARA SLABOVIDIMA

APATIN POLITIKA VESTI

Akcija koju OO-SNS sprovodi već nekoliko dana u Apatinu i naseljenim mestima naše opštine i danas je bila tema u gradu.Program stranke i kandidata ove partije dr.Dušana Paskaša na izborima za mesto poslanika u Skupštini AP Vojvodine o potrebi za  poboljšanje sistema zdravstva i  njegovih usluga kao da je dobilo potvrdu.I danas je red ispred  prostorija  SNS-a u Apatinu bilo kao ispred čekaonica u domovima zdravlja.

Na pitanje našeg novinara : Koliko je građana  pregledao do danas ? lekar -oftalmolog,  Aleksandar Stojanović kaže da je obavio 650 pregleda  a da je cilj da do kraja ove akcije koju sprovodi OO SNS-a u Apatinu broj od 1000.

Do sada  sam obavio  preko  60000 ovakvih pregleda u Srbiji ,Apatin je samo jedno od mesta u kojem smo skratili čekanje na pregled kod “očnog” lekara sa 6 meseci na jedan dan.Svi građani koji su  se ovih dana odlučili da iskoriste ovu akciju SNS-a i dobiju besplatne naočare iste mogu da očekuju već u četvrtak  14 februara kada je i predviđena  podela.Jesu li potpisali  pristupnicu ovoj stranci nakon pregleda  nismo sigurni,  ali hoće li glasati na predstojećim izborima za ovu partiju većina prisutnih je odgovorila potvrdno.

Pored ove akcije OO SNS Apatin za  završnicu kampanje za izbor Saveta MZ i poslanika u Skupštini AP Vojvodine. planira  i posetu zvučnih imena iz vrha ove stranke.  SNS-Apatin, Aleksandar Stojanović OFTALMOLOG

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *