НСЗ ПОЗИВА ПОСЛОДАВЦЕ И НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА НА “САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА” У СОМБОРУ

DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Национална служба за запошљавање Филијала Сомбор 31. марта 2023. организује Сајам запошаљавања, који ће бити одржан од 11 до 13 часова у згради Спортског центра „Соко“ у Сомбору (бивши “Партизан”).

Послодавци који имају потребе за запошљавањем нових кадрова могу да пријаве своје учешће на сајму и на тај начин остваре директан контакт са кандидатима за запошљавање.

Ова манифестација се реализује као класичан сајам, тако да послодавци имају своје штандове које обезбеђује организатор, а представници послодаваца обављају разговоре са кандидатима и уједно презентују фирму са пратећим рекламним материјалом. Очекује се да ће сајму присуствовати тражиоци запослења свих профила, занимања и степена стручне спреме. Учешће на сајму је бесплатно и ово је јединствена прилика сусрета понуде и потражње на тржишту рада.

Пријаве за учешће послодаваца на сајму могу се доставити до 27. марта 2023. године путем телефона 025/464-013; 025-464-000, или путем мејла Gordana.Predojevic@nsz.gov.rs

На Сајму запошљавања биће присутни представници Националне службе за запошљавање који ће презентовати услуге Националне службе, као и социјални партнери који ће посетиоцима сајма пружити информације о могућностима остваривања здравственог осигурања, пензијског осигурања и других битних питања везаних за рад институција са подручја града.

Послодавци који су до сада предали пријаве за учешће на сајму исказали су потребу за преко 200 радних позиција, тако да су у понуди послови магационера, виљушкариста, продаваца, касира, месара, заваривача, оператера у производњи, оператери контроле квалитета, сточарски радници, трактористи, машински техничари, ЦНЦ оператери, столари, пластичари, кројачи, дипломирани правници, машински инжењери, агенти продаје и други радници.

Сајам је отвореног типа и на сајам запошљавања могу доћи не само незапослена лица. већ и сви они који траже нови или неки додатни посао. Пожељно је да тражиоци запослења на сајам понесу неколико примерака радних биографија.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *