SMOTRA MEHANIZACIJE ZIMSKE SLUŽBE U JKP NAŠ DOM

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Javno komunalno preduzeće “Naš Dom“ iz Apatina danas je održalo smotru mehanizacije na kojoj je ocenjena pripremljenost ovog komunalnog preduzeća za obavljanje poslova po Programu rada zimske službe.

Direktorka Sanja Bačić je istakla da je Zimska služba u ovom preduzeću u potpunosti spremna za rad i da će pravovremeno reagovati kako bi saobraćaj nesmetano funkcionisao u ovoj sezoni.

-Što se tiče mehanizacije, opreme i ljudstva, Zimska služba JKP Naš Dom je pripremljena i spremno dočekuje eventualne snežne padavine, kaže Bačićeva i dodaje da zaposleni imaju veliko iskustvo iz prethodnih godina, kao i znanje da rešavaju situacije na terenu.

Kako je rečeno, obezbeđena je dovoljna količina putne soli, 260 tona, kao i odgovarajući broj dežurnih ekipa koje će raditi na poslovima čišćenja snega i održavanja saobraćajnica.

Rukovodilac Zimske službe JKP “ Naš Dom“ Mile Glumac, rekao je da ta zimska služba na teritoriji opštine održava ukupno 80  km saobraćajnica, i to sa 15 radnika koji će biti angažovani na poslovima posipanja soli i čišćenje snega. On je još pozvao građane da za vreme snežnih padavina uklone svoja vozila sa gradskih ulica kako bi Zimska služba uspešno obavila svoj posao.

Parkirana vozila na saobraćajnicama i drugim nedozvoljenim površinama prave za vreme čišćenja najveće probleme. U tim slučajevima ne možemo vozilom da dođemo na određena mesta i u potpunosti očistimo neke ulice, rekao je Glumac i dodao da će se ova služba potruditi da putevi tokom zime budu što prohodniji.

Sanja Bačič, direktor jkp naš dom, 2016. novembar Mile Glumac , JKP Naš Dom jkp nas dom, novembar 2016, konferencija zimske sluzbe jkp nas dom, zimska sluzba, mehanizacija jkp nas dom, zimska sluzba, mehanizacija jkp nas dom, zimska sluzba, mehanizacija jkp nas dom, zimska sluzba, mehanizacija jkp nas dom, so za puteve jkp nas dom, so za puteve