СМИЉАНИЋ ИЗАБРАН ЗА ЧЛАНА ЦЕНТРАЛНЕ ОТАЏБИНСКЕ УПРАВЕ

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

На десетом конгресу Српске радикалне странке који је одржан 4. маја у Хртковцима, председник Општинског одбора СРС Апатин, Александар Смиљанић изабран је за члана Централне отаџбинске управе.

Конгресу су поред 455 делегата из Србије, Републике Српске, Републике Српске Крајине и Црне Горе, присуствовали и делегати из Апатина, Александар Смиљанић, Милорад Мрђа и Јован Богдановић.

Лидер радикала, др Војислав Шешељ је у свом обраћању истакао да су радикали против актуелне власти али да не могу сарађивати са издајничким, прозападним странкама. Он је најавио да ће радикали у Народној скупштини подржати измене Кривичног законика које подразумевају доживотну казну за убице деце и трудница, али и да ће тражити увођење нове одредбе која би се односила на то да ко год каже да је почињен геноцид у Сребреници буде кажњен доживотном робијом.

Он је завршио свој говор истичући да се Српска радикална странка залаже за што дубље односе са Русијом и Кином. На предлог свих окружних и општинских одбора Шешељ је поново изабран за председника Српске радикалне странке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.