DONACIJA VOJVOĐANSKE BANKE, DESET NOVIH RAČUNARA KORISNICIMA DOMA ZA STARE I PENZIONERE

APATIN DRUŠTVO VESTI

Vojvođanska banka danas je uručila 10 računara Domu za stare i penzionere u Apatinu. Donacija će pomoći korisnicima da savladaju informatičku obuku koja se u ovoj ustanovi održava punih pet godina, ali i da lakše komuniciraju sa porodicama, jer većina nije iz Apatina. Slađana Šušnjar, direktorka Doma za stare i penzionere zahvalila se predstavnicima Vojođanske banke na donaciji i istakla značaj informatičke obuke starih lica i drugih korisnika u ovoj ustanovi.

-Ovo je od velikog značaja za život korisnika, posebno društveni. Mi smo pokrenuli radionicu za naše korisnike već pre pet godina za informatičku obuku i oni su to vrlo uspšeno savladali, međutim broj računara koji je u našoj ustanovi ne odgovara njihovim potrebama. Sa ovih 10 računara koji će biti raspoređeni u zajedničke prostorije i njima dostupni 24 sata sigurno će biti bliži svojim srodnicima i rođacima koji većinom nisu u Apatinu i ne viđaju ih svakodnevno a imaju sa njima da razmene brojene informacije. Hvala vam još jednom i dobrodošli ste uvek u našu ustanovu, izjavila je Šušnjareva.

FONO Slađana Šušnjar

Branka Perušić Vilov, direktorka regiona severna Vojvodina istakla je značaj savremenih komunikacija i njihove primene u životu starih lica -Sve vas pozdravljam ispred Vojvođanske banke. Svi smo svesni promena koje se dešavaju u našim životima. Način komunikacije između nas samih, ljudi u kompaniji pa i sad državom i janvnom upravom potpuno se promenio. Sada smo u situaciji da jednim klikom obavimo sve ono što smo nekad morali da stojimo u redu ispred šaltera, čekati. Prosto živimo u nekom drugom vremenu koje nam je omogućilo da budemo bolje informisani, da lakše dođemo do novih saznanja i ono što je direktorka rekla, da budemo bliži našim najmilijima. I želim vam da u zdravlju koristite naše raučunare, poručila je Perušić -Vilov.

U želji da bude dobar član zajednice u kojoj posluje, Vojvođanska banka prethodnih godina donirala je preko četiri stotine računara različitim obrazovnim, zdravstvenim i drugim ustanovama širom zemlje, a ustanove poput Doma za stare i u narednom periodu biće u fokusu društveno odgovornog poslovanja.

Sladjana Susnjar, Vojvodjanska baka, donacija 10 racunara (8) Sladjana Susnjar, Vojvodjanska baka, donacija 10 racunara (7) Sladjana Susnjar, Vojvodjanska baka, donacija 10 racunara (6) Sladjana Susnjar, Vojvodjanska baka, donacija 10 racunara (1) Sladjana Susnjar, Vojvodjanska baka, donacija 10 racunara (5) Sladjana Susnjar, Vojvodjanska baka, donacija 10 racunara (4) Sladjana Susnjar, Vojvodjanska baka, donacija 10 racunara (3) Sladjana Susnjar, Vojvodjanska baka, donacija 10 racunara (2)