NAJAVE SPORTSKIH DEŠAVANJA ZA PREDSTOJEĆI VIKEND

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Pred nama je bogata sportska nedelja pa će ljubitelji sporta u Apatinu imati priliku da uživaju u partijama svojih omiljenih timova. Već danas će na teren futsaleri koji će od 20 i 45 dočekati ekipu Viking iz Rume.

Subota će početi utakmicom FK Bratstva koje će od 13 sati kao gost odigrati meč protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice. Kada su u pitanju utakmice koje će se odigrati u Apatinu program počinje od 16 sati na kuglani banje Junaković gde će kuglašice dočekati ekipu EDB-a. Dva sata nakon toga u hali osnovne škole rukometašice će dočekati ekipu Dolova, da bi od 20 sati na teren izašli košarkaši koji će snage odmeriti sa ekipom Stare Pazove.

Nedelja je obeležena fudbalskim duelima, tako će Mladost na put u Gložan gde će se sastati sa drugoplasiranom ekipom Budućnosti, Terekveš će na teško gostovanje u Brestovac ekipi BSK, Partizan iz Kupusine će dočekati Rastinu, Jedinstvo sa Ribareva igra protiv Sporta iz Bezdana, a Dinamo gotuje u Kolutu. Svi mečevi igraju se od 13 sati.

Apatinski kuglaši ove nedelje svoju utakmicu igraju u Bačkoj Topoli protiv ekipe Spartak 024, a početak je zakazan za 16 sati. Zavesu na ovonedeljnu sportsku scenu spuštaju rukometaši koji će ugostiti ekipu Radnički iz Šida. Utakmica RK Apatin – RK Radnički igra se u nedelju od 17 sati i 30 minuta.