ШАМПИОНИ ОДРЖИВОСТИ – ПОЗИВ ЗА ПРЕДУЗЕЋА СА ТЕРИТОРИЈЕ БАЧKЕ: АПАТИН, СОМБОР, СРЕМСKИ KАРЛОВЦИ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

Форум за одговорно пословање и Смарт колектив позивају сва предузећа из региона Бачке да се пријаве за учешће у програму јачања капацитета пословног сектора за спровођење Агенде одрживог развоја, који се реализује у оквиру платформе „Одрживи развој за све”. Програм је првенствено намењен предузећима са територија општина Апатин, Сомбор и Сремски Kарловци, али је отворен и за предузећа са територија оближњих општина.
Окренутост ка одрживом пословању може значајно да умањи уобичајене ризике и изазове са којима се предузећа суочавају, као што су проналазак и задржавање квалитетне радне снаге, доступност извора за финансирање и укључивање у ланац добављача великих пословних система.
Kроз учешће у програму предузећа ће имати прилику да се упознају са принципима одрживог развоја, добију бесплатну саветодавну подршку искусних професионалаца из пословног сектора, додатно се повежу са потенцијалним пословним партнерима, добију видљивост и стекну додатну позитивну репутацију у јавности.
Позив је отворен до 5. марта 2021. године, а сва заинтересована предузећа која желе да боље послују, умање ризике и искористе шансе које доноси трансформација ка одрживости, могу се пријавити путем следећег линка. Детаљнији план свих активности предвиђеним програмом биће достављен предузећима која искажу своју заинтересованост за учешће у програму.
Програм организују Форум за одговорно пословање и Смарт колектив у оквиру платформе „Одрживи развој за све“ који подржавају Владе Швајцарске и Немачке, а спроводи Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у оквиру пројекта Реформа јавних финансија – Агенда 2030.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.