Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » RUMUN PRED SUDOM DRUGI PUT DOKAZUJE DA JE ŽIV
RUMUN PRED SUDOM DRUGI PUT DOKAZUJE DA JE ŽIV

RUMUN PRED SUDOM DRUGI PUT DOKAZUJE DA JE ŽIV

Rumun Konstantin Reliu, koji nije uspeo da ubedi sud da je živ pošto ga je supruga proglasila mrtvim, pokrenuo je novi proces da poništi svoju smrtovnicu.

Reliu je u petak rekao da je podneo žalbu za poništavanje smrtovnice izdate 2013. On je takodje podneo tužbu za povraćaj sredstava od svoje supruge Iane Konstantin.

Sud u Rumuniji sredinom marta odbacio je njegovu tvrdnju da je živ, pošto je zvanično proglašen mrtvim. Portparolka suda je rekla da je 63-godišnji Reliu izgubio proces u gradu Vasluju na severoistoku zemlje pošto je zakasnio sa žalbom.

“Pošto je moj slučaj izašao u javnost, advokat mi je ponudio besplatnu pomoć s tim slučajem pošto nemam novac”, rekao je Reliu sada za Asošiejted pres.

Reliu je otišao u Tursku da radi 1992. posle čega je izgubio kontakt s porodicom. Njegova supruga, pošto nije čula nikakve vesti o njemu, dobila je smrtovnicu 2016. godine

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top