RUKOMETAŠICE SONTE ČETVRTE

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U zadnjem kolu prvenstva Treće lige Srbije, grupa Srem – Južna Bačka ŽRK Sonta je na svom parketu izgubila bodove koji bi ovoj mladoj ekipi obezbedili treće mesto. Pre ovog susreta Sonćanke su imale bod više od svojih nedeljnih protivnica i prednost domaćeg parketa.

Igračice ŽRK Deronje su u utakmicu ušle rešene da u Sonti osvoje bodove. Igrale su srčano svih 60 minuta, manje grešile od Sonćanki, pa su i osvojile bodove i potisle Tajfunkena konačno 4. mesto. U igri domaćih je nedostajalo sve što ih je u prethodnim utakmicama krasilo. Opravdanje za poraz nije ni izostanak iskusne Jelene Miloš, ni nekoliko sudijskih grešaka, presudila je inddolentna igra pojedinih igračica i veliki broj grešaka cele ekipe, što je stvorilo velike šupljine u odbrani i nedostatak ideje u napadu.

U prvom poluvremenu su obe ekipe dosta grešile, posebno u napadu, a posle pauze gošće su donekle sredile redove. Konkretnije su napadale, manje grešile i do kraja uz veliku birbenost postigle uverljivu pobedu: ŽRK SontaŽRK Deronje19 – 24 (10 – 10).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.