РУКОМЕТАШИ АПАТИНА СУТРА У СОМБОРУ ИГРАЈУ КОМШИЈСКИ ДЕРБИ

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Након тромесечне зимске паузе, овог викенда се наставља такмичење у Првој рукометној лиги север, где нашу општину представља РК „Апатин“. Подмлађени тим Апатина у јесењем делу првенства је забележио једну победу и десет пораза, и презимио је на зачељу табеле са само два освојена бода.

Према речима Владимира Ђукића, председника РК „Апатин“, екипа ће у наставку такмичења уз бољу игру и мало спортске среће покушати да избори опстанак у лиги.

-Резултати у првом делу сезоне су испод очекивања, али трудимо се и вредно радимо. Момци које имамо на располагању су дали све од себе да остваримо добре резултате, али поред недостатка искуства, мало нам је и срећа окренула леђа. Последњи смо на табели, али мислим да имамо квалитет да опстанемо у лиги, рекао је Ђукић.

Први корак ка остварењу овог циља Апатинци ће имати прилику да направе већ сутра, 07. марта 2020. године од 19 сати, када ће у сомборској Градској хали „Мостонга“ одиграти комшијски дерби против екипе „Сомборелектро“. Сомборци су девети на табели са осам освојених бодова, тако да су и једнима и другима бодови из сутрашње утакмице веома важни.

Први тим Апатина тренутно чине млади момци, међу којима, према Ђукићевим речима, има доста њих који су перспективни, али им фали искуства.

-Полако стасавају Стефан Рожић, Петар Сунајко, Ерик Нађ, Милош Браун, Милан Милчевић, Немања Тишма и Немања Миљешић и мислим да ће они у будућности бити носиоци игре Рукометног клуба „Апатин“, закључио је Владимир Ђукић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.