РАЗРЕШЕНО НЕКОЛИКО КРИВИЧНИХ ДЕЛА

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору, по налогу Основног јавног тужилаштва у том граду, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против седамнаестогодишњег младића, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка крађа и напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Он је, како се сумња, на подручју Апатина извршио крађу на штету предузећа “Србија Гас”, а потом је приликом претреса, у присуству мајке, вређао и физички напао полицијског служебина и лакше га повредио.

***

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору, по налогу Основног јавног тужилаштва у том граду, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против двадесетједногодишње девојке, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело крађа.

Она се сумњичи да је 4. октобра ове године, у месту Оџаци, са пулта једног киоска украла мобилни телефон суграђанки, коју је оштетила за око 10.000 динара.

***

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору, по налогу Основног јавног тужилаштва у том граду, поднели су кривичну пријаву у редовном поступку против двадесетогодишњег младића, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело крађа.

Он је, како се сумња, од 25. октобра до 13. новембра 2018. године, из круга објекта који је у власништву једног ловачког друштва украо обрађено дрво.

На овај начин ово оштетио је за, како се сумња, око 25.000 динара.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *