ФУТСАЛЕРИ ГОСТУЈУ У БАЈМОКУ, РУКОМЕТАШИ ПРЕД ДОМАЋОМ ПУБЛИКОМ ЗА КРАЈ ПРВОГ ДЕЛА

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Клуб малог фудбала „Апа-футсал“ наставља своје такмичење у Другој лиги. Они ће у суботу 1. децембра од 16 сати гостовати у Бајмоку екипи „Летећи Бајмочанин“. Претходни сусрет је поред убедљиве победе Апатинаца обележило и неколико чарки на терену и ван њега, па се у суботу очекује сусрет са доста узбуђења.

Последњи мечу првом делу сезоне апатински рукометаши играће у суботу од 18 сати пред домаћом публиком. Противник Апатинаца у 11. колу Прве лиге биће „Младост“ из Вршца која ове године не може да се похвали добрим резултатима па се очекује да „плаво-бели“ имају лакши посао и да се победом опросте од својих навијача.

Рукометаши пригревачког „ПИК-а“ утакмицу 12. кола Друге лиге играју у недељу од 17 сати када гостују у Новом Саду екипи „Славије“. Новосађани су једни од претендената за улазак у Прву лигу па Пригревчане очекује изузетно тежак посао.

КК „Апатин“ у недељу 2. децембра 2018. године гостује у Црвенки код екипе „Сивац“ у оквиру 9. кола Друге кошаркашке лиге. Сивчани су последњепласирана екипе на табели и из 8 кола имају исто толико пораза, па се очекује тријумф гостујућег тима који би са новим бодовима побољшао ситуацију у борби за плеј-оф. Меч почиње у 19 сати и 30 минута.

Кошаркашки клуб „Дунав“ у уторак 4. децембра игра меч 9. кола Друге кошаркашке лиге у коме ће гостовати у Суботици екипи „Спартака“. Обе екипе се налазе у горњем делу табеле и воде борбу за улазак уз плеј-оф и због тога ће овај сусрет бити од велике важности и за једне и за друге. Утакмица у Суботици почиње од 20 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.