РАДОВИ НА ДОМУ ЗДРАВЉА ТЕКУ ПО ПЛАНУ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Радови на реконструкцији ентеријера Дома здравља у Апатину кренули су пре месец дана. Реновирају се објекти у којима се налазе Лабораторија, Служба медицине рада, односно Хитна помоћ и Служба опште праксе.

Помоћница директора апатинског Дома здравља Бранка Бајић нагласила је да је реконструкција веома захтевна али да ће ова здравствена установа овим улагањем грађанима пружити нову и квалитетнију услугу у примарној здравственој заштити.

-Реч је о захтевном пројекту, који је специфичан јер послове обављамо без дана застоја свих служби, каже Бајићева. Она се захвалила грађанима на стрпљену и разумевању, као и запосленима који тренутно раде у отежаним условима.

-С обзиром на то да се не могу у потпуности затворити сва одељења послови се обављају у фазама, парцијално, па је тако лабораторија од пре недељу дана прешла у нове просторије. Тренутно су у току радови на Служби опште праксе и левој страни првог спрата где ће убудуће бити смештена офталмологија. Завршетак радова предвиђен је за крај године, каже помоћница директора.

Вредност инвестиције реконструкције Дома здравља у Апатину износи 13 милиона динара, а сва средства су обезбеђена из буџета општине Апатин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.