РАДНИЦИ ЈКП ОТКЛАЊАЈУ КВАР НА ЦЕВОВОДУ

APATIN SERVISNE INFORMACIJE SOMBOR VESTI

Екипе ЈKП “Наш Дом” од 15 часова раде како би санирале велики квар на магистралном цевоводу, којим се грађани Апатина, Свилојева и Пригревице снабдевају питком водом. До оштећења цевовода дошло је на деоници између фабрике воде и Апатина, у улици Омладински Пут и она је због радова затворена за саобраћај.

Према речима директора ЈКП„Наш Дом” Небојше Смиљанића, радове на отклањају хаварије обавља десетак запослених уз помоћ механизације.

– Сви радници и неопходна механизација су ангажоване на отклањану квара. Молимо грађане да имају разумевања јер када радови буду завршени, стабилизоваће се и побољшати снабдевање водом за пиће – поручио је Смиљанић. Он је нагласио да не жели да лицитира са временом када би снабдевање водом могло бити нормализовано, али да ће квар сигурно бити отклоњен током вечери или у раним јутрањим часовима.

Улица Омладински пут је затворена. Саобраћај је преусмерен на део од Бродоградилишта, преко Марине, ка семафору код Апатинске пиваре и супротно истим смером.

2 thoughts on “РАДНИЦИ ЈКП ОТКЛАЊАЈУ КВАР НА ЦЕВОВОДУ

    1. Samo me zanima koji genije od projektanta je projektovao jedan distribucioni pravac umesto dva ili čak tri …. Ovako , milina za teroriste ( potencijalne ) , zajebeš cev na jednom mestu i odnah nema vode u tri naseljena mesta ! Bravo ” inženjeri ” i svi oni koji ” brinu ” o bezbednosti građana tj . sugrađana. Bravo !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *