ОДРЖАН БАЗАР ЗА СВЕТЛАНУ- ПРИКУПЉЕНО 128 ХИЉАДА ДИНАРА

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

У Апатину је данас одржан још један базар којим су организатори, грађани и излагачи прикупили 128.600 динара за лечење Апатинке Светлане Мирковић.

Током прошле године грађани Апатина одржали су неколико хуманитарних базара којима је прикупљан новац за Светлану. Тиме јој је омогућено да оде у Беч и прими неопходне терапије за излечење. Срећом све терапије су добро прошле, резултати су очекивани и Светланино здравствено стање се побољшало. Међутим, због свих бројних захвата, неопходна је вишемесечна медицинска помоћ како би се организам опоравио и метастазе не би вратиле, а цена рачуна за лекове износи преко 14.000 евра. Тренутни број донација сакупљених путем СМС порука је 6.300 еура и покрива само трећину потребне суме.

Због тога је туристичка организација Апатин данас од 9 до 12 часова у пешачкој зони улице Српских Владара организовала нови базар за Светлану. На штандовима су излагачи посетиоцима понудили своје производе. Било је колача, производа од меда, играчака, домаћег пива, рукотворина и још много занимљивог.

У забавном делу манифестације наступиле су апатинске мажореткиње, Певачка група „Етна“, а Сара Танасић, Ена Ђорђевић и Јовица Десница одржали су, уз пратњу професора Милорада Басте, музичку радионицу „Рок кидс фест“.

Они који нису били у могућности да присуствују данашњем базару, Светлани Мирковић могу помоћи слањем СМС поруке са текстом 788 на број 3030.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.