RADIKALI ODRŽALI MITING U SOMBORU

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI VOJVODINA

Povodom jučerašnjeg predizbornog mitinga Srpske radikalne stranke koji je održan u Somboru, saopštenjem se oglasilo rukovodstvo ove partije.

SAOPŠTENJE

-SRS izražava zadovoljsto i zahvalnost građanima Sombora i Zapadnobačkog okruga što su izašli na jučerašnji miting SRS u centru Sombora.Nekoliko hiljada okupljenih ljudi imalo je priliku čuti prof.dr Vojislava Šešelja, Milorada Mirčića, generala Božidara Delića, dok im se u ime apatinskih radikala obratio potpredsednik OO SRS i kandidat za pokrajinskog poslanika Perica Popić.

Kompletnu najavu kao i vođenje mitinga preuzeo je Aleksandar Smiljanić predsednik Saveta za omladinu apatinskog SRS,dok je predsednik Mirko Cvetićanin besprekorno organizovao obezbeđenje sastavljeno mahom od članova SRS iz apatinske opštine.
Blokada koju mediji sprovode prema SRS zapravo samo podiže rejting SRS jer šturi ili nikakvi izveštaji,najčešće stenogramski korigovani su samo privid prikaza stvarnih aktivnosti SRS.Ukoliko se ovaj trend nastavi, a građani su najbolji pokazatelj, SRS očekuje dobar rezultat i veliki povratak na političku scenu Srbije!, kaže se u saopštenju koje je SRS dostavila našoj redakciji.

 

Miting SRS-a 3 Sombor 2016 Miting SRS-a Sombor 2016