PROMENE U IGRI VIDLJIVE, NEDOSTAJE REZULTAT

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

U 7. kolu Vojvođanske fudbalske lige – grupa „Sever“, Omladinski fudbalski klub Mladost gostovao je u Vrbasu istoimenoj ekipi. Iako je Mladost igrala mnogo bolje nego u prethodnim mečevima i bila u najmanju ruku ravnopravan rival, domaćin je slavio rezultatom 1:0 (0:0).

Izabranici trenera Zorana Stamenića nisu nagrađeni za hrabru i čvrstu igru najviše zahvaljujući glavnom arbitru koji je u 72. minutu dosudio sumnjiv jedanaesterac za domaćina. Čonić je izbio loptu napadaču Vrbasa, koji je pao a sudija je pokazao na belu tačku. Ništa nisu pomogli protesti gostujućih igrača, Bulović je savladan a bodovi su ostali u Vrbasu, na čuvenom Šlajzu, stadionu na kojem se nekada igrao drugoligaški fudbal, i koji je dobio ime po istoimenoj brani koja se nalazi odmah pored.

Mladost je trenutno pretposlednja ekipa na tabeli vojvođanskog „Severa“. Iako se vidi pomak u igri pod kormilom novog trenera, prostora za dalji napredak svakako ima. Narednih mesec dana će umnogome odrediti sezonu apatinske ekipe. Mladost je u sledećih pet kola sastaje sa direktnim konkurentima za opstanak izuzimajući ekipu Tise iz Adorjana pa je imperativ „đavola“ osvajanje što više bodova u ovom mini-ciklusu.