ОДРЖАНА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА- СУТРА ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ „ЗВЕЗДАМА СВЕЈЕДНО“

APATIN KULTURA SOMBOR VESTI

Синоћ је у Апатину одржана генерална проба представе „Звездама свеједно“ у режији Богомира Ђорђевића коју изводи Драмски студио за одрасле, а која ће већ сутра, у недеља, 31.марта од 19 часова премијерно бити изведена у великој сали Општинског културног центра Апатин.

-Управо смо завршили генералну пробу за сутрашњу премијеру најновијег комада у извођењу Драмског студија. Реч је о представи под називом „Звездама свеједно“ по текстовима Душка Радовића која је састављена из више делова, скечева, а које повезује дух или нит нашег чувеног песника и писца, рекао је Душан Гладић, руководилац и глумац Драмског студија. Он је истакао да су припреме овог комада који има елементе кабареа трајале неколико месеци, те да су поред глумачких, учесницима биле неопходне и певачке способности.

У представи глуме: Душан Гладић, Татјана Шакић Kршић, Снежана Регода, Никола Добријевић, Василије Зорић, Јована Грубор, Kрсман Лука Kршић, Зоран Табароши, Тања Kосановић. Музичка пратња Милорад Баста.

Улаз је бесплатан, а ко буде желео може дати прилог који се упућује у хуманитарне сврхе за нашу суграђанку Гордану Беоковић. Kутија ће бити постављена на улазу у салу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.