PRIPADNICI MUP-A U AKCIJI UPOZNAVANJA GRAĐANA

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, radi daljeg unapređenja komunikacije građana i policije i stvaranja još bezbednijeg okruženja u lokalnoj zajednici, u okviru projekta ”Od vrata do vrata”, posetiće građane na kućnim adresama i dati im priliku da se lično upoznaju za policajcima zaduženim za njihovu bezbednost.

Projekat obuhvata teritoriju Sombora i opština Apatin, Odžaci i Kula, a građani će biti u mogućnosti da upoznaju policijske službenike zadužene za rejon u kojem stanuju i da im, ukoliko žele, iznesu svoja zapažanja, sugestije i eventualne predloge.

Meštani prigradskih i drugih naselja na teritoriji koju pokriva ova Policijska uprava takođe će imati mogućnost da se tokom ”Dana otvorenih vrata” neposredno obrate policiji, ukoliko žele da iznesu svoja zapažanja, sugestije ili potraže savet o ostvarivanju svojih prava pred Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije. Građani će biti obavešteni gde će u njihovim mestima i u kojim terminima biti sproveden ovaj projekat.