ПРИЈЕМ ЗА МЛАДЕ АПАТИНСКЕ АТЛЕТИЧАРЕ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Младе апатинске атлетичаре, Милицу Занзе и Милоша Дрековића који су на Међународним спортским играма за младе у Сплиту успешно представљали општину Апатин данас је примио председник општине Апатин Милан Шкрбић који је за њих приредио пријем и предао поклоне.

Милица Занзе је на овом изузетно јаком такмичењу освојила шампионску титулу у трци на 60 метара, док је у истој дисциплини њен клупски друг, Милош Дрековић у финалној трци освојио одлично четврто место.

Зато што су на најбољи начин представљали општину Апатин, председник Шкрбић им је уручио поклон ваучере за куповину спортске опреме у вредности од 15000 и 10000 динара. Он је младим спортистима честитао на оствареном резултату и пожелела им много среће и успеха у наставку каријера.

Бојан Томашевић, тренер младих атлетичара у име клуба се захвалио председнику општине на пријему. Он је напоменуо да иако не тренирају на атлетској стази, чланови Атлетског клуба Апатин на свим такмичењима редовно постижу одличне резултате. -Са изградњом атлетског стадиона створиће се услови за рад и тренинг неких нових шампиона који ће још успешније прослављати нашу општину и државу, поручио је Томашевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.