ПРИГРЕВИЦА, СОНТА И СВИЛОЈЕВО ДОБИЈАЈУ МОДЕРНА АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА

APATIN EKONOMIJA VESTI

Данас је у три села општине Апатин започета монтажа енергетски одрживих аутобуских стајалишта по најсавременијим стандардима. Више о овој теми, као и о најави других радова говорио је помоћник председника општине Апатина за инвестиције, Јевто Милојевић.

-Ако могу тако да кажем данас је почетак, односно наставак грађавинске сезоне од прошле године где су започети завршни радови у улици Петефи Шандора, али оно због чега смо данас заказали ову конференцију јесу нова модерна аутобуска стајалишта у Сонти, Свилојеву и Пригревици. Стајалишта смо добили од Покрајинске Владе, тачније Секретаријата за енергетику. Три нова стајалишта која су одржива енергетски укупно вреде три милиона и 600 хиљада динара. Надам се да ћемо током следеће године слична стајалишта поставити и у Апатину и Купусини.- рекао је Милојевић.

Помоћник председника општине Апатин за инвестиције је додао да се нада да је ово успешан почетак грађевинске сезоне које би према његовим очекивањима требала да буде већа и значајнија него што је то била претходна година са којом су задовољни.

ФОНО Јевто Милојевић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *