PRIGREVAČKI SOCIJALISTI NASTAVILI SA UREĐENJEM SELA

APATIN SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI VOJVODINA

U subotu, 12. decembra, u Prigrevici su se okupili mladi članovi SPS-a, i ofarbali glavno autobusko stajalište. Posle sređivanja stajališta u ulici Kralja Petra I, uređeno je i stajalište u ulici Nine Marakovića.
„Kao što sam već rekao, socijalistička omladina neće stati sa akcijama uređivanja sela, i učinićemo sve da Prigrevica bude jedno od najlepših sela u Vojvodini, a naša omladina primer svima koji žele da iskažu najbolje vrednosti omladine. Nakon postavljanja limenog krova, ofarbani su stubovi, i na taj način stvorena je lepša slika svima koji pristižu u selo“, izjavio je Bojan Tomašević – ispred MO socijalističke omladine Prigrevica.
„Iako nisam bio u mogućnosti da prisutvujem ovoj radnoj akciji u Prigrevici, iskoristio bih priliku da pohvalim sve članove socijalističke omladine u apatinskoj opštini, na izuzetnom zalaganju i želji za radom i dokazivanjem. Nastavljamo sa akcijama u mestima čitave opštine, i primerom Prigrevice, u planu su akcije i u Svilojevu, Sonti i Kupusini. Svakim danom socijalistička omladina broji sve više članova, što dokazuje da omladina u opštini i dalje prepoznaje i vrednuje rad mladih socijalista, i samim tim želi da postane deo naše organizacije“, izjavio je Nebojša Smiljanić – predsednik Saveta socijalističke omladine opštine Apatin.

Mladi socijalisti uredjuju stajaliste u Prigrevici Mladi socijalisti uredjuju stajaliste u Prigrevici

IZVOR:  OO SPS Apatin