PRIGREVAČKE DOBRE VILE ORGANIZOVALE PODELU POKLON PAKETA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Udruženje žena „Panonske dobre vile“ iz Prigrevice proteklog vikenda organizovalo je akciju podele poklon paketa meštanima Prigrevice. Prigrevačke dobre vile delile su svojim prijateljima ulja, čajeve, destilovanu vodu i domaće sapune koje su članice ovog udruženja ručno pravile na radionicama izrade Bio sapuna.

-Pakete smo delili svim meštanima koji nas podržavaju i prate rad udruženja putem naše stranice na fejsbuku jer smo tim putem i obavestili o planiranoj aktivnosti kao što obaveštavamo pratioce o svemu ostalom što udruženje radi, potvrdila je za radio Dunav Jelena Karajanković, predsednica ovog udruženja.

Udruženje „Panonske dobre vile“ broji 15-ak članica. Prostorije se nalazi u ulici Vuka Karadžića, u nekadašnjoj upravnoj zgradi PIK-a.Članice se bave različitim tehnikama ručnog rada heklanja, veza, štrikanja, šivenja, slikanja na tekstilu i staklu, rade dekupaž sitnih formata ali i restauraciju krupnijih komada nameštaja. Jedna od aktivnosti u predhodne dve godine je bila i ručna izrada Bio sapuna koje su članice udruženja podelile svojim prijateljima i komšijama.

Udruženje dobre vile iz Prigrevice (3) Udruženje dobre vile iz Prigrevice (2) Udruženje dobre vile iz Prigrevice (1) Udruženje dobre vile iz Prigrevice Udruženje dobre vile iz Prigrevice (4)