PREDAVANJE NA TEMU “KAKO UNOVČITI POSEĆENOST VEB SAJTA”

APATIN DRUŠTVO VESTI
Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovaće u subotu, 23. avgusta, predavanje pod nazivom “Kako unovčiti posećenost veb sajta”.
Početak programa u Velikoj sali zgrade Opštinskog veća Samostalnog sindikata Srbije, koja se nalazi na adresi Srpskih vladara br. 10, pored zlatare “Praštalo”, zakazan je za 16 sati, a ulaz je besplatan za sve zainteresovane.
Dragan Varagić, poznati bloger i online strateg, koji se bavi i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta, govoriće o tome kako pripremiti ponudu za online oglašavanje, kako odabrati konkurentne tipove oglašavanja, kako kreirati izveštaje koji imaju smisla oglašivačima i na koji način se nametnuti potencijalnim oglašivačima. Predavač je, inače, vlasnik bloga www.draganvaragic.com, servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com i osnivač projekta www.bloggersnetwork.org.rs. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs FTN iz Novog Sada i radi kao predavač na beogradskom ITS.
Prisutni će, nakon predavanja, moći da postavljaju pitanja predavaču. Inicijator predavanja je Nikola Vejin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *