PORAZ ODBOJKAŠICA U NOVOM SADU

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Odbojkašice Apatina poražene su sinoć u nastavku prvenstva Druge lige Srbije od ekipe Novog Sada sa 3:0 u setovima.

Utakmicu u sportskoj hali Spens bolje su otvorile odbojkašice Apatina koje su povele sa 8:3. Domaće su upornom igrom uspele da izjednače rezultat polovinom seta. Do 20 poena igralo se poen za poen, a u neizvesnoj završnici sigurnije su bile odbojkašice Novog Sada koje su ovaj set dobile sa 25:22.

U drugom setu Apatinke su imale početnu prednost kao iz prve deonice 8:3.Vodile su gošće sve do 15 poena.Imale su mlade odbojkašice Apatina 4 čiste kontre koje nisu realizovale u ovom delu utakmice ,što je vratilo u igru odličnu ekipu Novog Sada .Domaće su najpre izjednačila rezultat na 18:18 ,a potom i povele u završnici seta.Drugi deo igre završen je rezulatatom 25:21.

Domaće su silovito krenule u trećem setu.Povele su sa 8:4 i uvećavale prednost koju su sačuvale do kraja seta. Ova deonica završena je rezultatom 25:15.

U narednom kolu odbojkašice Apatina dočekuju lidera na tabeli Druge lige Srbije “Partizan” iz Sremskih Karlovaca. Utakmica se igra u subotu u hali OŠ “Žarko Zrenjanin” sa početkom u 18 sati.