PORAZ OD DOLOVA ZA KRAJ PRVOG DELA

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

ORK Apatin je prethodnog vikenda pretrpeo poraz od ŽRK Dolovo od 34:28 (21:10). Ekipa iz Dolova trenutnije lider na tabeli pa su pred ovu utakmicu bile favoriti, što su uspeli i da opravdaju. Obe ekipe dobro otvaraju meč, a kapiteni oba tima sa nekoliko prelepih šuteva održavaju rezultatski egal sve do 15. minuta igre kada Dolovo odlazi na pet pogodaka prednosti. Uspevale su Apatinke da se približe svojim protivnicama, ali je na kraju ponestalo snage i nije se moglo više od časnog poraza.

Brilijantnu partiju u redovima ORK Apatina imala je Snežana Korać koja je svojim odbranama sprečila ubedljiviji poraz svoje ekipe, kada su u pitanju strelci Jovana Baštijan postigla je 10, a Jelena Mačkić i Milica Blanuša po 7 pogodaka. Kod gošći Ivana Stanković je bila najefikasnija i postigla je čak 17 pogodaka.

Rukometašicama sledi pauza pa će imati priliku da se bolje pripreme za predostojeći deo sezone, kao i da odbrane drugoligaški status.

ORK APATIN - RK DOLOVO (11) ORK APATIN - RK DOLOVO (10) ORK APATIN - RK DOLOVO (9) ORK APATIN - RK DOLOVO (7) ORK APATIN - RK DOLOVO (6) ORK APATIN - RK DOLOVO (5) ORK APATIN - RK DOLOVO (4) ORK APATIN - RK DOLOVO (3) ORK APATIN - RK DOLOVO (2)