„POLO“ KARAVAN U ČETVRTAK U SOMBORU, AK TASIĆ PREDSTAVLJA NOVI MODEL ZA 2018. GODINU

APATIN SOMBOR VESTI ZANIMLJIVOSTI

U četvrtak 30. novembra u 10 sati u Sombru u centru grada održaće se „Polo“ karavan na kome će biti predstavljena nova uzdanica folksvagena novi model autobmobila Polo. Sve učesnike ovog karavana očekuje dobra zabava, druženje i nagrade koje su organizatori, Auto kuća Tasić iz Subotice pripremili kao mali znak pažnje.

Kako ga iz ove kompanije opisuju novi polo je sportski tip, lako prilagodljiv, moderan inovativan i uvek u interakciji sa drugima, a svojim stilom i sigurnim nastupom ostavlja bez daha svakog ko ga ugleda. Sledeći dosadašnji trend, i najnoviji Polo je porastao u dužinu i širinu u odnosu na prethodnika, pa je sada po veličini u rangu sa, recimo, Golfom 4.

Novi Polo opremljen je mnogim tehnologijama koje se obično ne očekuju u modelima iz potkompaktnog segmenta.

Automobil će biti dostupan i sa adaptivnim tempomatom, sistemom automatskog kočenja u slučaju opasnosti od sudara, kompletnim LED farovima, sistemom upozorenja na vozila u mrtvom uglu, kao i digitalnom instrument tablom.

Pored toga, kupci će moći da naruče verziju sa velikim, 8 inčnim ekranom multimedijalnog sistema, a po prvi put kada je reč o modelu Polo na raspolaganju će biti i opcija beskontaktnog otključavanja vozila i startovanja motora.

sombor sombor2