POKRAJINSKI SEKRETAR ZA URBANIZAM I ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE, VLADIMIR GALIĆ POSETIO OPŠTINU APATIN

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić, posetio je danas opštinu Apatin gde je razgovarao sa predsednikom Radivojem Sekulićem i njegovim saradnicima.Cilj ove posete je uspostavljanje bolje komunikacije pokrajinske vlasti sa lokalnim samoupravama u cilju identifikovanja problema na polju zaštite životne sredine i projektima vezanim za nju.

Galić je naglasio da je pokrajinska Vlada u centar svojih aktivnosti stavila izlazak na teren i obilazak opština, kako bi se na licu mesta videli problemi sa kojima se susreću lokalne samouprave. On je istakao da je posebno interesovanje njegovog sekretarijata urbanizam, poljoprivreda, prostorno planiranje i projektovanje, kao i infrastrukturni objekti.

– Za poljoprivredu su do kraja godine, a i za narednu godinu predviđena značajna novčana sredstva, a od posebnog značaja će biti sređivanje divljih deponija koje se nalaze na državnom zemljištu, i u tom segmentu se može očekivati velika pomoć pokrajine, istakao je Galić.

Tokom sastanka, saradnici predsednika opštine su upoznali goste sa planovima i problematikom iz pomenutih oblasti, što bi u narednom periodu donelo još intenzivniju saradnju na relaciji opština -pokrajina.

Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić, poseta opštini Apatin Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić, poseta opštini Apatin Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić poseta opštini Apatin Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić poseta opštini Apatin