POGLEDAJTE KO RADI, A KO NE U VREME VASKRŠNJIH PRAZNIKA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Povodom predstojećih Vaskršnjih praznika Opštinska uprava neće raditi od 14. do 17. aprila 2017. godine, u istom periodu deca iz vrtića Pčelica, učenici osnovnih i srednjih škola boraviće na prolećnom raspustu. Javno komunalno preduzeće Naš dom redovno će odvoziti smeće u svim mestima opštine Apatin. Šalteri Pošte u Apatinu biće zatvoreni takođe od 14. do 17. aprila 2017. godine, kao i šalteri u banka Intezi.

Dom zdravlja u apatinu, odnosno odeljenje Opšte prakse radiće redovno radno vreme, kao i hitna služba, a ostala odeljenja neće raditi od petka do ponedeljka. Gradska apoteka u vreme Vaskrsa neće raditi, čak su ukinuta i dežurstva u ovoj ustanovi. Apoteka Zlatni neće raditi na Vaskrs i u ponedeljak, dok će apoteka. Laboratorija Medlab u petak radi do 16 sati, subota do 13 i ponedeljak do 13 sati, dok će nedelja biti neradna. Pekare David neće raditi samo u nedelju na Vaskrs.

Idea neće raditi samo u nedelju 16. aprila dok će ostalim danima raditi redovno radno vreme. Njihove kolege iz Maxija u petak rade skraćeno do 18 sati, u subotu 15. aprila redovno radno vreme, a neradna će biti samo nedelja. Univerexport neće raditi samo na dan Uskrsa, 16. april 2017. godine, a ostalim danima praznika radiće redovno radno vreme.