ODRŽANA PRODAJNA IZLOŽBA KORISNIKA DNEVNOG BORAVKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD

APATIN DRUŠTVO VESTI

Povodom predstojećih Vaskršnjih praznika korisnici Dnevnog boravka, Centra za socijalni rad danas su u centru grada ispred makreta Maxi oranizovali prodajnu izložbu ukrasa koje su sami izradili. Ovo je još jedan dokaz koliko se vodi računa o svim korisnicima i kako se zaposleni u CSR-u trude da sam boravak u ovoj ustanovi bude koristan i da ih podstiče na rad i kreativnost.

Marina Zorić, sturčni saradnik u Centru sa socijalni rad je istakla kako je ovo samo jedan od niza aktivnosti i radionica koje rade sa korisnicima Dnevnog boravka u Apatinu. -Organizovali smo ovu prodajnu izložbu povodom nastupajućih uskršnjih praznika, naši korisnici su izradili dosta predmeta od raznih materijala i pri tome su se koristile različite metode rada. Sami cilj ove aktivnosti je bio iskazivanje maštovitosti i kreativnosti korsnika.- rekla je Marina Zorić.

FONO Marina Zorić

Marina Zoric, centar za socijalni rad

 

Centar za socijalni rad, dnevni boravak, prodajna izlozba Centar za socijalni rad, dnevni boravak, prodajna izlozba (4) Centar za socijalni rad, dnevni boravak, prodajna izlozba (3) Centar za socijalni rad, dnevni boravak, prodajna izlozba (1) Centar za socijalni rad, dnevni boravak, prodajna izlozba (5)