PODELA SAOBRAĆAJNIH KOMPLETA PRVACIMA

APATIN DRUŠTVO VESTI

U opštini Apatin početak školske 2016/2017 obeležiće se podelom prvarica i saobraćajnih bukvara, koje je izdavačka kuća Nova škola doo iz Beograda objavila pod naslovom „OD KUĆE DO ŠKOLE“. U kompletu sa saobaćajnim bukvarom prvacima će biti podeljeni i fluoroscenti prsluci i narukvice. Opština Apatin je je obezbedila sredstva za nabavku 250 kompleta za svoje ovogodišnje đake prvake u osnovnim školama: Apatin, Prigrevica, Svilojevo, Sonta i Kupusina.

Podelu saobraćajnih bukvara obaviće Članovi opštinskog Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima Opštine Apatin u prisustvu direktora, nastavnika i učitelja, pripadnici službe saobraćajne policaje iz Policijske stanice Apatin, članovi Crvenog krsta Apatin i članovi Auto moto kluba Apatin. Ovim činom Savet za bezbednost u saobaćaju Opštine Apatin odmah na početku školovanja najmlađih đaka pokrenuo je aktivnosti na edukaciji, usvajanju i podizanju saobraćajne kulture kod najmlađih.

Podela saobracajnih paketa Podela saobracajnih paketa Podela saobracajnih paketa Podela saobracajnih paketa Podela saobracajnih paketa