POBEDA FUTSALERA NA OTVARANJU, ŽUTO-CRNI SU OZBILJNA EKIPA

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U utakmici prvog kola Futsal lige Vojvodine , odigranoj prethodnog vikenda Apatinu , domaći Apa-futsal je uspeo da pobedi favorizovanu ekipu KMF “Mićko trend” iz Beocina rezultatom 5:3. U izuzetno dinamicnoj i dramatičnoj utakmici viđeno je dosta šansi na obe strane, a domaći su poveli preko Vidakovića da bi do poluvremena gosti iz Beočina poravnali rezultat.

U drugo poluvreme Apa-futsal ulazi znatno angažovanije te nakon promašenih 5 zicera konačno preko Delića dolaze do prednosti. Kada se činilo da će domaći povisiti prednost u odbrani čine dve kardinalne greske nakon kojih Beočinci dolaze do prednosti od 3:2. Za novi preokret se pobrinuo Paunovic koji sa dva gola vraća prednost domaćima.

U poslednjih 5 minuta viđena su dva promašaja gostiju iz udaraca sa 10 metara , tačnije Kesić je oba puta fantastično intervenisao, da bi svoj odlični debitantski nastup krunisao golom iz udarca sa deset metara za konačnih 5:3.

Apatinci sledećeg vikenda gostuju u Srbobranu istoimenoj ekipi , koja je u prvom kolu savladala prošlogodišnjeg člana Prve futsal lige “Leteći holanđanin” iz Vrbasa.